Відкриття нового заводу з виробництва преміксів

19 вересня 2021
-
5 minutes

17.09.2021 на базі підприємства «Коудайс Україна», що в с.Хильчиці, Золочівського району, Львівської області відкрито новий завод з виробництва мінерально-вітамінних сумішей.

17.09.2021 на базі підприємства «Коудайс Україна», що в с.Хильчиці, Золочівського району, Львівської області відкрито новий завод з виробництва мінерально-вітамінних сумішей.

Даний проєкт є результатом спільних інвестицій зі сторони лідера з виробництва кормів - компанії De Heus (Нідерланди) та її українських партнерів – Шопського Ф.І.

Продуктивність новозбудованого заводу складає 1,5 тис. тонн/міс. Це сучасне, потужне та прогресивне виробництво, в основі якого були закладені основні принципи: висока продуктивність, мінімальні виробничі втрати, надійність та безпека. Для цього залучене найкраще спеціалізоване обладнання від глобальних світових виробників.

«Нам вдалося автоматизувати більшість виробничих процесів. При тому, бути повністю екологічними. Технологія не передбачає жодних викидів в землю, воду, чи повітря. Такі досягнення дають впевненість, та можливість заявити, що «Коудайс Україна» - інноваційне підприємство, яке дивиться вперед, повністю відповідає потребам клієнтів та вимогам, які декларує сучасний світ.» - Федір Шопський, генеральний директор «Коудайс Україна».

Заявлені потужності заводу передбачають повне задоволення потреб українських фермерських господарств у сфері тваринництва та птахівництва. Адже основним його завданням є заповнення саме внутрішнього ринку.

« Якісні мінерально-вітамінні суміш – це те, що необхідно для ефективної роботи українських фермерських господарств. Їх правильне використання дає ряд значних переваг: тварини, птиця ростуть здоровими, міцними; фермер отримує відмінні результати вирощування; кінцевий споживач вживає смачне м’ясо, яйця, які безпечні та корисні для його організму. В цьому і полягає суть нашої діяльності. Ми використовуємо інновації, що позитивно впливають не лише на самопочуття тварин, але й на життя людей. » - Дмитро Бурбан, комерційний директор «Коудайс Україна».

Проте в перспективі підприємство не виключає можливість експортувати свою продукцію й за кордон.

«Новозбудований завод повністю відповідає всім міжнародним стандартам, сертифікатам. Тому, ми передбачаємо, що деяка частина продукції відправлятиметься й на експорт…» - спеціаліст з якості.

 «Коудайс Україна» приділяє велику увагу науково-дослідній діяльності та розбудові власної лабораторії. Це дозволяє проводити максимум аналізів з контролю якості сировини та готової продукції власними силами.

Відкриття Коудайс Україна