За лаштунками – познайомтеся з Паскаль Стойт з нашої глобальної команди досліджень та розробок птахівництва

16 березня 2022
-
5 minutes

«З кожним випробуванням ми робимо наступний крок, щоб краще відповідати наші корми потребам бройлерів». Відкриття нових ідей, відповіді та рішення на запитання з ринку є чудовою мотивацією для неї налаштовувати та проводити багато експериментів.

Ми розмовляємо з Паскаль на одній з наших ферм по дослідженню бройлерів. Вона перевіряє здоров’я пташенят під час випробування, де перевіряється потреба птиці в кількох амінокислотах для включення в стартовий корм. Інтерес до відкриття нових ідей завжди був стимулом для Паскаль на її кар’єрному шляху. Вона народилася у Вегелі 29 років тому, і її улюбленим предметом у школі була біологія. Тому крок до вивчення прикладної біології в HAS (Hogere Agrarische School) у Ден-Боші було легко зроблено. Під час навчання вона проводила дослідження різних видів тварин, таких як свині та птиці, і розвивала свої здібності, щоб мати можливість почати роботу як молодший науковий співробітник. Їй настільки подобається робота та відкрита та підтримуюча атмосфера глобальної команди досліджень і розробок птахівництва, що вона стала досвідченим спеціалістом-дослідником, який зосереджується на бройлерах.

Удосконалення кормів для бройлерів

З бройлерами чудово працювати, ви бачите результати того, чим їх годуєте відносно швидко. Кожні 5–6 тижнів ви можете почати нову пробну версію та дізнатися більше. Свобода, яку вона має розвивати своє бачення, планувати експерименти, проводити випробування та інтерпретувати результати, робить кожен день іншим. Наша спеціалізація — переведення питання чи проблеми в правильні налаштування та експериментальний дизайн, які допоможуть нам отримати вказівки щодо покращення наших рішень для каналів. У цьому конкретному науково-дослідному центрі ми можемо тестувати максимум 18 різних параметрів за цикл.

Останні розробки

В рамках глобальної команди досліджень і розробок птахівництва ми дбаємо про останні розробки для бройлерів, несушки, батьківського поголів’я та іншої птиці, як-от індиків та качок. Кожен член команди має свою власну спеціальність, що робить команду глобальним центром знань з усіх тем, пов’язаних з дослідженнями та розробками. Крім того, взаємодія з менеджерами та фахівцями з продуктів Koudijs, широким колом колег у галузі харчування, виготовлення рецептур, продажів та маркетингу дають більш ніж достатньо натхнення, щоб враховувати всі види параметрів дослідження. Наприклад, в Європі ми бачимо багато питань про стійкість у зв’язку з використанням різних інгредієнтів, розробку нових концепцій годівлі для повільно зростаючих порід і про те, як корм може підтримувати результати підходу повного ланцюга.

Діліться знаннями та впроваджуйте їх у свою компанію

Якщо у Вас є конкретні проблеми, які потрібно вирішити для наших спеціалістів по вирощуванні птиці, ми просимо підтримки колег із глобального відділу центру досліджень та розробок, як-от Pascalle. Поєднуючи літературу та наше власне спеціально розроблене дослідження, ми можемо знайти відповіді та рішення для просування вашого бізнесу.