Виготовлення хорошого корму вимагає навиків

16 березня 2022
-
4 minutes

Кожен вид тварин має свої потреби. Також з часом змінюється стан травної системи. Тому ми розробили рекомендації щодо найважливіших параметрів під час виробництва кормів для забезпечити найкращу якість. Ці параметри відрізняються складом, структурою, текстурою та розміром гранули.

Наприклад, для бройлерів оптимальне споживання корму залежить від ідеального поєднання правильного діаметра гранул, довжини та твердості. При виробництві гранул для дійних корів, щоб забезпечити надої необхідно використовувати тверді гранули без пилу.

Виробництво високоякісних кормів

Ви отримуєте оптимальний корм, тільки виробляючи його у правильний спосіб і застосовуючи для конкретної тварини на певному етапі її життя. Для кожного типу тварин наша команда розробила конкретні стандарти. Наприклад, для гранульованого корму ми даємо поради, стосовно розміру частинок, твердості, умов зберігання, щоб стимулювати хороше споживання та перетравлення корму. Для розсипних кормів ми також можемо дати вам порадити щодо оптимального розподілу частинок за розміром.

Для гранульованого корму існують різні технології виробництва та його подрібнення. Спеціалісти з виробництва компанії Коудайс знають різні методи подрібнення, такі як молотковий, вальцевий або їх комбінація, яка називається матричний помел. Завдяки власним виробничим потужностям ми маємо величезний досвід роботи з різними технологіями гранулювання, такими як одинарне чи подвійне пресування, ущільнювачі Boa та розширювачі в комбінації з грануляторами.

Збережіть витрати на електроенергію до мінімуму

Якщо процес грануляції проходить безперебійно, ви зменшуєте витрати на електроенергію. Оптимальне використання температури та пари щодо бажаного діаметра та товщини матриці дозволить контролювати споживання енергії. Отримання гранул хорошої якості при високій енергоефективності допомагає вам бути більш прибутковими.

Споживання енергії залежить від рецептури та бажаної структури, сировини, технології виробництва, а також обладнання. Тому кожне виробниче підприємство має свої вимоги до енергоспоживання. Наші спеціалісти знають критерії для різних технологій і рецептів та можуть допомогти вам визначити потенціал для підвищення ефективності.

Створення хорошого корму вимагає майстерності

Щодня на ваш виробничий процес впливають зовнішні умови, такі як температура і вологість, а також різна якість сировини. Для забезпечення стабільності корму необхідно проходити перевірку якості продукції, контролювати та коригувати ваш виробничий процес.

У Коудайс ми постійно контролюємо та коригуємо наші виробничі процеси для отримання передбачуваної та високоякісної продукції. Цей досвід і знання доступні вам через наших спеціалістів.

Зв'яжіться з нами для підтримки

Ви хочете дізнатися чи можемо ми надати вам підтримку для підвищення якості вашої продукції? Не соромтесь, звертайтесь до нас для отримання додаткової інформації та відвідування вашого виробництва.